De spelregels van ons pension

Wij werken met katten, die voor onze klanten veel betekenen. Daarom zijn de eisen naar onszelf hoog. Wij steken veel energie in aandacht, rust, voeding, gezondheid, verzorging en hygiëne. In onze overtuiging zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd aan deze hoge eisen te voldoen, gezien de vele vaste gasten. Dit resultaat hebben wij natuurlijk niet alleen aan ons zelf te danken. De goede verzorging thuis van uw kat is een eerste vereiste om tot deze resultaten te komen. De klanten verwachten van ons dat wij deze goede verzorging voortzetten tijdens het verblijf van de kat in ons pension.

Voordat de kat in het pension komt, vinden wij het belangrijk dat u even komt kijken waar de kat gaat logeren. We hebben dan ook de mogelijkheid om uw wensen te bespreken.

U boekt d.m.v. het opsturen van een boekingskaart.

Bij binnenkomst volgt een intake waar wij o.a. aan de hand van een vragenformulier de voor ons en u belangrijke gegevens van de kat in kaart brengen. Om een algehele indruk te krijgen kijken we o.a. naar de vacht, oren, ogen en gebit. Hierna brengt u de kat naar zijn of haar verblijf. Voordat u afrekent maakt u een afspraak hoe laat u de kat weer komt afhalen op de geboekte datum. Neem ook voor deze afspraak wat tijd, zodat wij het verblijf van uw kat met u kunnen evalueren.

 

Inentingen Kattenpension Stadse Dijk

  • Kattenziekte: niet ouder dan 2-3 jaar (afhankelijk van het vaccin) en niet jonger dan 3 weken.
  • Niesziekte: niet ouder dan 6 maanden en niet jonger dan 3 weken.
  • Bordetella (neusspray): niet gewenst.

Mocht er tijdens het verblijf van de kat in ons pension een bezoek aan of door een dierenarts gewenst zijn dan schakelen wij één van onze dierenartsen in. Op uw wens kunnen wij natuurlijk ook uw eigen dierenarts inschakelen. De kosten voor de dierenarts zijn natuurlijk voor u rekening.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.
Door de aard van de werkzaamheden in het pension kan het voorkomen dat u de telefoonbeantwoorder krijgt. Spreekt u rustig in, wij bellen u terug.